Blog

Zet je vlog erop!

09-04-2012 12:30

Ja het klopt, ik moet mijn vlog erop zetten. Maar het kan nog niet, eerst moet iedereen die er in voor komt hem bekijken. Maar als ik hem naar iemand stuur kan die het niet openen. Maar wanneer gaat die er nou op? I DON'T KNOW.

Ik wil het er graag opzetten maar het voelt zo nep, niemand leest mijn blog, mensen weten niet eens dat het bestaat. Niemand komt zomaar op mijn youtube account. Het is zo schamtelijk hoe weinig mensen dit lezen.

& Sowiezo , ik maak geen reclame. Ik kan het niet op mijn hyves/twitter/facebook zetten. Als mensen dit bekijken , tjah, vinden ze het vast dom en dan moeten ze natuurlijk in het echt weer een reactie over alles geven. Niet dat ik ooit iets met facebook doe ofzo...

Ik kan er gewoon niet tegen hoeveel mensen er in mijn klas zitten die niet om uit te staan zijn. Gewoon omdat het is; Je bent cool of je bent niks. Er zit zo wat niks tussen. Ik ben dus niet cool, en dat boeit me niet, ik ben mezelf en ga nu echt niet over iedereen roddelen, stoer doen, iedereen uitschelden, vechten,  enz. Nee , zo ben ik niet en ik ga me niet aanpassen.

Ik erger me zo erg aan die kinderen. Ze voelen zich geweldig , echt ik haat ze zoooo erg.
bvb

ik hou van dieren, en hun maken er dan allemaal grapjes over. Serieus, jongens als mijn klasgenoten dit lezen.

Ik haat je ;) en je kan best een keer normaal doen. En mij raakt het niet zo, want ik weet gewoon dat jullie sukkels zijn, maar andere kan het wel heel erg raken. Die gaan elke avond huilen omdat jullie zo zijn. & dan ga je je schuldig voelen over een paar jaar. Dus kap met je stom heid en doe is normaal.

 

Deze titel slaat niet op wat ik allemaal schrijf xd

Ik wil wel vaker schrijven voor me blog, maar dat moet ik eerst wat ideeen hebben

 

 

 

Vloggen

21-03-2012 12:46

Hoooi,

Nu ik ga vloggen moet ik ook wat meer bezoekers voor mijn blog hebben. Ik bedoel, de enige die mijn blog hebben bekeken zijn me zus,madelon en lotte.

Is dat normaal? Nee, xd

Ik wil wel reclame maken maar ook weer niet. Ik vind het zo dom als mensen die ik ken mijn blog gaan lezen en dan denken WTF.

Maar ik heb gevlogt, en ik ga nu niet het hele filmpje erop zetten, maar een trailer! (Gwn een kort filmpje lijkt niet echt op een trailer xdd)

 

Trailer vlog 1.wlmp (8,6 kB)

 

Jaah, dat muziekje is droog. Maar ik heb geen eigen muziek op mijn laptop, alleen die standaard dingen XDD

 

VEEL PLEZIER ERMEEEE ;D

TESKUHHHH!

18-03-2012 12:05

Nou, wat heb ik lang niet geschreven. Ik wou echt graag een leuke blog, schrijf ik er maar 3 dingen op.
Ik heb het gevoel dat ik shopverslaafd word, klinkt een beetje raar. maar ik ben over me konijnen speetjes heen. Nee, eigelijk niet. Ik hou nog steeds super erg van dieren en wil nog wel konijnen dingen kopen, maar de laaste tijd dat ik naar de winkels ga koop ik meer make-up. Ik wil me meer verdiepen is make-up. Het klinkt nu al super arrogant enzo, alsof ik zo'n make-up bitch ben, zo noem ik dat.

Maar dat bedoel ik niet, ik draag zegmaar al mascara en oogpotlood en soms eyeliner. Maar ik wil me verdiepen (LOL) in oogschaduw.
Het is moeilijk om het echt heel mooi te doen zegmaar. Dat je niet een kleurtje hebt maar dat het mooi overloopt.
Ik heb vrijdag 16 maart 2012, leuke spulletjes gekocht. Ik zo daar graag een shoplog van willen maken. En dat op youtube zetten. Maar op youtube zie je de ware IK. En ik wil zegmaar ook vloggen. Maar ik wil dus niet arrogant overkomen, en het probleem is. Ik ben 14! Maar ik lijk 11. En dat ik ook heel vervelend want dan lijk ik nog raarder. Ik wil geen aanstelster zijn maar ik heb een keer een filmpje gemaakt en ben er niet tevreden over.
Mijn youtbe kanaal heet lievediertjus. Ik wil er dus gewoon leuke filmpjes opzetten, shoplogs, enz.

Ik weet nog niet zeker of ik het doe. want je weet , ik zal bang zijn voor nare reacties (Whaha deze zin xd)
Ik wou even zeggen dat ik de meeste beautybloggers of mensen die vloggen of hun make-up look showen echt super irritant!! OMG ik word soms echt gek van ze. Maar er zijn er een paar die leuk zijn. Maar de allerleukste, die mij ook inspireerd, die gewoon de allerbeste vlogger/bogger/beautyblogger/ enz is, ISSSSS.... TAMTAMTAM

 

 

TESKE

 

Teske is helemaal geweldig!
Voordat ik wist dat Teske bestond, vond ikbeautyfilmpjes maar stom. Wat veel aanstellers. Maar toen ik eindelijk was teske had gehoord was ik echt super blij. Haar filmpjes zijn geweldig! Ze is zo spontaan en gek en dat is echt leuk! Haar zus Saske en haar vriendinnen Sanne enzo hebben ook leuke filmpjes!
Maar Teske springt er voor mij echt uit.

 

<--- TESKUHHH!!

 

& ik praat nu wel over veel aanstellers, maar ik ben dus bang dat ik dus ook zo dom over kom in die filmpjes.Daarom twijfel ik.
EN IEDEREEN DIE DIT LEEST KIJK HAAR FILMPJES!!

 

 

Dankjewel Sinterklaas

27-12-2011 10:42

ikwas van plan me kamer op-te-ruimen maar wou toch liever een blog schrijven. Denet heb ik leuk me haar gekruld met mijn krultang die ik heb gekregen voor kerst. Ja kerst, niet sinterklaas (Sorry daar dacht ik even aan want op eerste kerstdag zei mn opa: Dankjewel sinterklaas) (meer dan 2x )

Ik heb vandaag maar even leuke kleertjes aan gedaan en de hakken va me zus staan er geweldig bij,,, Helaas zijn ze te groot en van me zus....GRRR. me enter doet het niet. Denet weer wel en nu weer niet. WAT IS DIT. Nou nu weetje wel even dat ik nu alles dicht bij elkaar schrijf. Willen jullie een mening geven over wat ik aan heb in het ''gastenboek''' Nou dit was mn blog.... ik ga zo naar me bff ff justdance spelen (denkik) en deze avond ga ik nog naar een paardenshow. AJUUSS :)

Tegek jurkje ? Nee toch maar een speeltje voor mijn konijn.

26-12-2011 19:06

Ja, ik wil altijd als ik naar superleuke programma's kijken met super leuke kleren, snel kopen , kopen en kopen! Maar als ik naar de winkels ga kom ik altijd terug met iets uit de dierenwinkel ! Niet altijd, maar wel vaak. Ik neem altijd wel iets lekker voor mijn konijn mee, en die vind dat helemaal niet erg! Maar als ik dan weer leuke kleren moet uitzoeken voor de volgende dag, mis ik toch wel de echt leuke kleren. Ik ben simpel, ik denk meestal wel over wat ik aan doe en wil er ook graag een leuke ketting of armband bij, maar uiteindelijk draag ik gewoon een shirt , broek en normale schoenen. Niks bijzonders dus, en daarom wil ik het even over mijn nichtje hebben.

Ja mijn nichtje, ik weet niet of ze het leuk vind als ik over haar schrijf, maar dat moet ze zelf maar weten.
Ik ben jaloers op haar, niet dat ik haar daardoor ga haten of ga janken omdat ik haar wil zijn, nee gewoon om haar kledingtijl.
Ze loopt op hakken (ik loop daar op als een debiel (debiel is een raar woord) )  ze heeft super mooie kleren! Super leuke accesoires! Ja, ik ga altijd met zo'n missie op pad, leuke accesoires kopen en ik kom altijd weer thuis met een konijnen speeltje ! Ja, ik geef wat op dieren en wil later ook 6 konijnen, maarja, alsnog wil ik leuke kleren!!
Ja jongens, mijn nichtje ziet er altijd leuk uit (of kleed ze zich alleen leuk aan als ik kom?) Ik wil ook best pumps, maar ik val waarschijnlijk.

Ik zie nog wel wat ik koop, ik ga zowiezo deze vakantie een aantal kleren weggooien, online shoppen en shoppen in de stad, jaha ik word nog eens shopverslaaf (in kleren enzo, niet in speeltjes voor mijn konijnen/hamster)  Al hoewel ik neit weet of mijn meoder wel zo veel wil betalen voor mij.... (ja jongens ik heb geld maarik wil een wii omdat ik justdance wil spelen (ahhahhh) (ja ik ben droog))

Nou dit was mijn 2de blog,

------doei------

Blog?

26-12-2011 18:38

Hoi allemaaaaal !

Ik heb een blog, ja nu een serieuze en leukere, niet zoals vroeger, over mijn geweldige barbie's en over konijntjes.
Ik snap er nu nog niet veel van (van deze site) maar dat gaat wel goed komen. Ik heb me nichtje en me zus nog, die ook een blog hebben.
Jaha me nichtje en me zus hebben ook een blog, en daar ga ik nog reclame voor maken!

Ik zit nu heel gezellig te msn´en met mijn nicthje terwijl me hamster ligt te slapen en me konijn door mijn kamer huppelt, ja intressant leven heb ik he. Maarja, It´s all about Simkaartje! Ja, Simkaartje, het is droog, maar ik ben droog....

Maar dit was m´n eerste stukje blog, er komt nog meer :)

 

Trefwoorden